2107704961 Γρηγορίου Κουσίδη 88, Ζωγράφου janis.marbles@gmail.com
hero image

Εργοστάσιο Κατεργασίας Μαρμάρων Ευάγγελου και Δημητρίου Τζανή
Μαρμαρικές Εργασίες Ζωγράφου Αθήνα


 

Υπηρεσίες

Στο εργοστάσιο μας, που βρίσκεται στην οδό Γρ. Κουσίδη 88 στου Ζωγράφου, διαθέτουμε σύγχρονα μηχανήματα για τις μαρμαρικές εργασίες που αναλαμβάνουμε, ώστε να παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις για όλα τα στάδια της επεξεργασίας μαρμάρου.

Παράγουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας από το στάδιο της κοπής ως το στάδιο της στίλβωσης.

Οι εργασίες που αναλαμβάνουμε περιλαμβάνουν πλακίδια τυποποιημένων διαστάσεων, λείανση, κοπή σε ειδικές διαστάσεις, καλλιτεχνήματα, φινίρισμα και τελική επεξεργασία.

Αναλαμβάνουμε κατασκευές μνημείων, διακοσμήσεις μνημείων, πάσης φύσεως καλλιτεχνικές εργασίες και εξυπηρετούμε οπουδήποτε μας ζητηθεί στην περιοχή του Ζωγράφου και σε όλη την Αθήνα.

Το προσωπικό μας είναι άρτια καταρτισμένο και εξειδικευμένο στο αντικείμενο και αναλαμβάνει απο την πιο απλή ως την πιο απαιτητική εργασία.

Στόχος μας είναι να βρισκόμαστε πάντα κοντά στον πελάτη συνδυάζοντας ποιότητα υπηρεσιών με προσιτές τιμές. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, είμαστε στη διάθεσή σας με ένα τηλεφώνημα προσφέροντάς σας αξιόπιστες λύσεις για κάθε ανάγκη.

 

 

Μνημεία
Κατασκευάζονται μνημεία 3ετίας σε πολύ καλές τιμές. Γίνονται επανατοποθετήσεις μαρμάρων, τριψίματα και αποκαταστάσεις οικογενειακών τάφων.

Εκτός της ενασχόλησής μας με την κατασκευή μνημείων, στο νεκτροταφείο Ζωγράφου αναλαμβάνονται και διάφορες μαρμαρικές εργασίες. Παρακάτω παρατίθενται διάφορες εικόνες απλών μνημείων όπως και μνημείων υψηλότερου κόστους.

Παραδόσεις
Οι παραδόσεις πραγματοποιούνται 10 ημέρες πριν την τέλεση του μνημοσύνου κατόπιν ενημέρωσής μας.

 

 

Μερικά από τα έργα μας:Επικοινωνήστε μαζί μας εδώ και ενημερωθείτε για οποιαδήποτε πληροφορία.